ALLE BEHOV

Om os

Vi sælger alt tilbehør til trailere | Lej en trailer

Mit navn er Jesper Kjeldsen, og med en baggrund som en serviceorienteret “alt-mulig-mand” har jeg opbygget en omfattende erfaring gennem forskelligartede roller, hvor jeg har serviceret alt fra sommerhuse og græsplæner til et stort udvalg af arbejdsmaskiner og redskaber, inklusive trailere.

Udover at lede Vestjysk Trailersalg, ejer jeg også firmaet plaeneklipning.dk, hvor vi i over to årtier har specialiseret os i græsslåning og service inden for sommerhusområder lige fra Blåvand i syd til Søndervig i nord. Vores arbejde her har spændt vidt, fra græsklipning til en række andre kundespecifikke opgaver, hvilket har banet vejen for oprettelsen af Vestjysk Trailersalg som en naturlig udvidelse af vores serviceportefølje.

Som en alsidig håndværker og problemløser er jeg drevet af en passion for at møde og løse de udfordringer, vores kunder bringer til os. Denne alsidighed og engagement i kundeservice er kernen i både plaeneklipning.dk og Vestjysk Trailersalg.

Gennem mine erfaringer med brug og vedligeholdelse af trailere har jeg fået en dyb forståelse for, hvor afgørende det er at vælge den rette trailer. Det er denne indsigt, der driver Vestjysk Trailersalg til at tilbyde et omfattende udvalg af trailere til leje eller køb, designet til at opfylde ethvert behov.

Hos Vestjysk Trailersalg stræber vi efter at levere en service, der overgår dine forventninger, drevet af vores brede erfaring og en stærk forpligtelse til kundetilfredshed.

TILBAGEKØBSGARANTI:

Når du har købt din nye trailer hos Vestjysk Trailersalg, så tilbyder vi at tilbagekøbe traileren,

når den er 3 år gammel og i normal stand.