Om

Vestjysk Trailersalg

DANSKE KVALITETSTRAILERE                                             Vælg en VARIANT og få KVALITET PÅ KROGEN

Jeg hedder Jesper Kjeldsen.

Vestjysk Trailersalg er seneste "skud på stammen" i min virksomhedsprofil. Jeg er en meget serviceminded "alt-mulig-mand", som via ansættelse i flere forskellige jobs som servicemedarbejder har stor erfaring med servicering af såvel sommerhuse, græsplæner og forskellige arbejdsmaskiner/redskaber herunder også trailere.


Foruden firmaet Vestjysk Trailersalg er jeg indehaver af firmaet plaeneklip-ning.dk. I dette firma har vi gennem mere end 15 år primært klippet græs samt ydet service i sommerhusområderne fra Blåvand i syd til Søndervig i nord. Vi løser desuden mange andre opgaver for vores kunder. Vestjysk Trailersalg er således en naturlig forlængelse af eksisterende ydelser.


Udover at drive Vestjysk Trailersalg og plaeneklipning.dk er jeg ansat som pedel ved en boinstitution i Varde Kommune. Jeg er først og fremmest "handymand" men kan vel lige så godt gå under betegnelsen "alt-mulig-mand", idet jeg er klar til at løse stort set alle former for opgaver, som vores kunder efterspørger hjælp til.


Jeg har via mine firmaer, plaeneklipning.dk og Vestjysk Trailersalg, stor erfaring med brug og servicering af trailere. Jeg har selv erfaret vigtigheden af at have den rigtige trailer til bestemte typer af opgaver.  Vestjysk Trailersalg er leveringsdygtig i trailere til ethvert behov.


Variant er kendt for:


  • Dansk kvalitet


  • Sikkerhed


  • Komfort


  • Konkurrencedygtige priser


  • Trailere til ethvert behov


  • Stort og varieret udbud af ekstra udstyr


Åbningstider:


mandage til onsdage efter aftale

torsdage 15:00 til 17:00

fredage 15:00 til 17:00

lørdage 14:00 til 17:00

søndage 10:00 til 15:00
I ØVRIGT kan jeg kontaktes på mobilnr. 21 44 59 22 for anden aftale.

VESTJYSK TRAILERSALG


JESPER KJELDSEN

NYBROVEJ 125, KÆRUP

6851 JANDERUP, VESTJYLLAND

TLF.: 21 44 59 22


E-MAIL: j.kjeldsen@post.tele.dkBesøg Variant her